Wie zijn wij
Contact Contact
 QOOQ

 

Wijn wordt al lange tijd gekozen als onderwerp van gedichten door dichters en, naar onze mening, niet zonder reden.

 “Daar waar geen wijn is, is geen liefde”

          -Euripides (Griekse tragediedichter)-

 “Geen gedichten kunnen lang behagen of bestaan die zijn geschreven door water drinkers”

          -Quintus Horatius Flaccus (Romeinse dichter)-

 

SCS Exclusive wines is een gepassioneerd en enthousiast familiebedrijf dat zich richt op import, opslag, promotie en verkoop van (voornamelijk Italiaanse)kwaliteitswijnen aan groothandels, webshops, retail en horeca. Door de toenemende vraag naar betaalbare kwaliteitswijnen zijn we inmiddels ook trotse verkoper van Franse en Duitse wijnen. 

SCS Exclusive wines representeert de volgende wijnhuizen; Manera, Villa Rubini, Cantina Alice Bel Colle, Binè, Nada Giuseppe, Solive, Valentina Cubi en Cantina Danese.

De wijnhuizen zijn door ons met de grootste zorg gekozen, zodat wij u een exclusieve en kwalitatief goede wijn kunnen bieden voor een betaalbare prijs. 

Voor onze horeca- en groothandelklanten beschikken wij over een eigen opslag- en distributiecentrum in Bladel (Brabantse Kempen). 

 

 

Voor de Nederlandse markt hebben we een unieke samenwerking met Aurelius Wijnen waardoor we samen een landelijk verkoopnetwerk hebben.

Is uw interesse gewekt en/of wilt u weten wat SCS Exclusive Wines voor u kan betekenen. Aarzel dan niet en stuur vrijblijvend een email: info@scsupplies.nl of neem gerust contact met ons op.

Saluti!

 

We hebben gekozen voor wijnen o.a. uit Abruzzo, PiëmonteFriuli, Veneto en het Chianti gebied. Deze wijnen zijn geproduceerd van verschillende druivenrassen waarvan wij de eigenschappen beschreven hebben op onze site.

Daarnaast heeft SCS Exclusive wines een uniek samenwerkingsverband voor de internationale markt met Romat NLD Ltd.. Romat NLD is een bedrijf dat kleine familiebrouwerijen vertegenwoordigd in verschillende landen in Oost Europa, Azië en in Rusland.